MEMBEKAL, MEMASANG DAN MENGUJILARI SET TANGKI PENGERAMAN PENTERNAKAN LOBSTER AIR TAWAR

 

اَلسَّلاَ مُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

YBhg. Datuk/Datin/Prof. Madya/Dr/Tuan/Puan/Encik/Cik
 
Mohon Iklan Sebut Harga UiTM Cawangan Sabah, Kampus Kota Kinabalu di laman web UiTM Cawangan Sabah pada 14hb September 2021
Butir-butir iklan adalah seperti berikut :
 
No           : UiTM/CSH/SH/5/21

Tajuk         : Membekal, Memasang Dan Mengujilari Set Tangki Pengeraman Penternakan Lobster Air Tawar Bagi Projek Freshwater Lobster Production-Green AquaponicsPerennial System (FLP-GAPS) – Kg.Ratau, Kg.Bantayan, Kg. Kayu Madang, Kg.Kayu Madang, Kg.Duvanson DanKg. Muhibbah.


1-  Naskah Dokumen Meja Sebut Harga  akan mula dipamerkan pada 14/09/2021 di Bahagian Kewangan, Bangunan Wibawa, Aras 3, UiTM Sabah, Kampus Kota Kinabalu, Sabah. KEUTAMAAN AKAN DIBERIKAN KEPADA PENYEBUTHARGA YANG BERALAMAT DI KOTA KINABALU.

2- Lawatan tapak adalah TIDAK DIWAJIBKAN sekiranya terdapat keperluan untuk lawatan tapak bagi mendapatkan maklumat lanjut, pihak syarikat boleh mengemukakan permohonan secara rasmi melalui emel kepada This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Surail Abdul Kahar) No. Tel : 019-8156440) dalam tempoh iklan.
 
3- Taklimat tapak (WAJIB) akan didadakan pada Tarikh 21/09/2021 secara atas talian pada jam 10.00 pagi. Kontraktor yang berminat menyertai Sebutharga ini, Sila klik pada pautan link Google Meet berikut : https://bit.ly/38RWv8O
 
4- Dokumen Tawaran boleh dibeli bermula dari Tarikh Taklimat/Lawatan Tapak secara atas talian di Bahagian Kewangan, Bangunan Wibawa, Aras 3, UiTM Sabah, Kampus Kota Kinabalu, Sabah pada waktu pejabat dengan menggunakan Pembayaran Tanpa Tunai (Kad Debit/Kad Kredit) atau Deraf Bank atas nama
BENDAHARI UiTM.
 
5- Penyebut harga dikehendaki membawa Sijil Pendaftaran Asal Dan Salinan sijil berkenaan semasa MEMBELI DOKUMEN TAWARAN. Perkhidmatan fotocopy TIDAK DISEDIAKAN dan harap maklum.
 
6- Dokumen Sebut Harga yang telah dilengkapkan hendaklah dimasukkan ke dalam Peti Sebut Harga di Bahagian Kewangan, Bangunan Wibawa, Aras 3, UiTM Sabah, Kampus Kota Kinabalu, Sabah dengan menulis nombor dan tajuk Sebut Harga di sebelah kiri atas di sampul tawaran berkenaan.
 
 
Sekian Terima kasih

HUBUNGI KAMI

Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Sabah
Kampus Kota Kinabalu
Beg Berkunci 71,
88997 Kota Kinabalu, Sabah, MALAYSIA.
 
Tel.     : +6088 - 325151
Faks   : +6088 - 513855
E-mel : korporatsabah@uitm.edu.my